Kastamonu Sel / Kastamonu'da yollar göle döndü! Çok sayıda kişi mahsur kaldı / Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı.

Kastamonu Sel / Kastamonu'da yollar göle döndü! Çok sayıda kişi mahsur kaldı / Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı.. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. Bir araç da sel sularına altında kaldı. Kurak geçen kış mevsimi nedeniyle susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kalan kastamonu'da birkaç. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kastamonu, 4 gündür etkili olan sağanak yağışla sele teslim oldu.

Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1). Sel nedeniyle taşköprü belediyesine ait ekipler, ilçede teyakkuza geçerken su basan evleri tahliye etmek için mücadele ediyor. Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı.

Kastamonu'da Sel Hayatı Felç Etti - Haberler
Kastamonu'da Sel Hayatı Felç Etti - Haberler from foto.haberler.com
Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı kastamonu'da tarlada çalışan işçiler selde mahsur kaldı kastamonu ili tosya i̇lçesinde şiddeti yağmur nedeni ile sel felaketi yaşandı. Zehra sarac 197 views5 years ago. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. Kastamonu'da selin en çok etkilendiği ilçelerin başında gelen seydiler ilçesinde tarım arazileri sulan. Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. N dört gündür etkili olan sağanak yağış yerini cumartesi günü sele bıraktı.

Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı.

Kastamonu'da etkili olan yağışlar sonrası yaşanan sel bir çok bölgedeki ulaşım ve haberleşmeyi sekteye uğrattı! Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Kastamonu, 4 gündür etkili olan sağanak yağışla sele teslim oldu. Ulusal basın yayın organlarının haberlerine taşımadığından şikayetçi olan kastamonulular i̇stanbul gazetem. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. N dört gündür etkili olan sağanak yağış yerini cumartesi günü sele bıraktı. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Oluşan sel nedeniyle tarım arazileri, işyerleri ve evleri su bastı. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1). Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı.

Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Ulusal basın yayın organlarının haberlerine taşımadığından şikayetçi olan kastamonulular i̇stanbul gazetem. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Sel nedeniyle taşköprü belediyesine ait ekipler, ilçede teyakkuza geçerken su basan evleri tahliye etmek için mücadele ediyor.

Kastamonu'da sel felaketi: Yollar kapandı köprüler yıkıldı ...
Kastamonu'da sel felaketi: Yollar kapandı köprüler yıkıldı ... from www.supergundem.com
Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı kastamonu'da tarlada çalışan işçiler selde mahsur kaldı kastamonu ili tosya i̇lçesinde şiddeti yağmur nedeni ile sel felaketi yaşandı. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu sel baskini, daday belgeseli selalmaz köyü kastamonu kastamonu videoları, taşköprü kastamonu dron çeki mi dji mavi c ai r memleketi m, doğa i çi n çal 11 çarşambayi sel aldi. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı.

Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı.

Kurak geçen kış mevsimi nedeniyle susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kalan kastamonu'da birkaç. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Ulusal basın yayın organlarının haberlerine taşımadığından şikayetçi olan kastamonulular i̇stanbul gazetem. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1). Kastamonu'da selin en çok etkilendiği ilçelerin başında gelen seydiler ilçesinde tarım arazileri sulan. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Sel nedeniyle taşköprü belediyesine ait ekipler, ilçede teyakkuza geçerken su basan evleri tahliye etmek için mücadele ediyor.

Oluşan sel nedeniyle tarım arazileri, işyerleri ve evleri su bastı. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Bir araç da sel sularına altında kaldı. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı.

Kastamonu'da sel felaketi: Tarihte böyle bir şey görmedik
Kastamonu'da sel felaketi: Tarihte böyle bir şey görmedik from i.gazeteduvar.com.tr
Oluşan sel nedeniyle tarım arazileri, işyerleri ve evleri su bastı. Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı. Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü.

Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi.

Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Kastamonu'da selin en çok etkilendiği ilçelerin başında gelen seydiler ilçesinde tarım arazileri sulan. Sel nedeniyle evleri ve işyerlerini su basarken. Etkili yağış sonrası oluşan sel, taşköprü ilçesi ağalar sokakta kullanılmayan ahşap bir evin yıkılmasına neden oldu. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Ulusal basın yayın organlarının haberlerine taşımadığından şikayetçi olan kastamonulular i̇stanbul gazetem. Sel nedeniyle araçlar da yollarda mahsur kaldı. Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı kastamonu'da tarlada çalışan işçiler selde mahsur kaldı kastamonu ili tosya i̇lçesinde şiddeti yağmur nedeni ile sel felaketi yaşandı. Kastamonu sel baskini, daday belgeseli selalmaz köyü kastamonu kastamonu videoları, taşköprü kastamonu dron çeki mi dji mavi c ai r memleketi m, doğa i çi n çal 11 çarşambayi sel aldi. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook